tuinieren

Voor Tuin en Tuinieren

Tuinieren

Tuinieren is een leuke hobby. Van moestuinieren tot een plant in een pot. Bij ons vind je alle dingen die met je tuin en groen in en om het huis te maken hebben. Wil jij jou link op deze startpagina neem dan contact met ons op.

Grasmaaiers

Bij tuinieren hoort natuurlijk ook een stukje over tuin gereedschap. En heb je gras in de tuin dan is een grasmaaier een noodzakelijk apparaat. Meer over grasmaaiers

Aardbeien

Vind je het leuk om een grote of kleine moestuin te hebben, dan moet je bedenken welke soorten planten, groenten of fruit te wilt laten groeien. Je bent daarvoor afhankelijk van je soort grond, je hoeveelheid zonlicht en nog wat andere factoren.

Zelf ben ik een fan van aardbeien , om te eten en om ze te laten groeien. Een deel van mijn aardbeien groeit in potten en bakken, een ander deel gewoon in de volle grond.

Als je in een tuincentrum gaat zoeken naar de planten kosten ze al snel 2 euro per plant. Dit jaar heb ik ze daarom besteld bij aardbeiplantje.nl. De plantjes, of eigenlijk wortels met een kroontje komen direct van de kweker met gekoeld transport van de post. En dat voor maar een fractie van de prijs die het kost bij het tuincentrum. Toen ze bezorgd werden heb ik ze gelijk in de grond gezet , en na twee weken heb ik al prachtige planten. En ze doen het ook allemaal gelijk goed. Gelijk het eerste jaar zullen ze al aardbeien geven.

Kweekkassen

Schuttingen en hekken

Moestuin

Tuincentra

Webshops